Top Guidelines Of ayakkabi shoes

Wiki Article

Konforlu ve şık bir kışlık iş ayakkabısı arayışındaysanız Mekap Loder 072 S1 Rolaks Çelik Burunlu İş Botu'na mutlaka göz atmalısınız. EN ISO 20345: 2011 standartlarını taşıyan bot, soğuk havalarda konforlu bir kullanım sunar. Loder tabanı kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan baskılı deri saya ve iç tabanlığı sayesinde ayakların kuru kalmasını sağlar.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa normalına uygun çelik parmak kapağı, 200 jul darbeye kadar koruma sağlar.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup ayakkabi schecter olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

"P" standardına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

İş güvenliği ayakkabısı standartları, çalışma ortamının risklerine uygun koruma sağlamalıdır. İdeal iş güvenliği ayakkabısı standartları şu özelliklere sahip olmalıdır:

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında design ve ayakkabı iş ilanları sahibinden özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artworkırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, steel ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

ŞOkay emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına gardenım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere iş ayakkabısı giy karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ayakkabı mağazası kurmak, toptan ayakkabı satışı yapmak ya da ayakkabı sektöründe yeni bir işletme faaliyetini hayata geçirmek isteyenlerin, en kaliteli ayakkabı markaları hakkında bilgi sahibi olması tavsiye edilmektedir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için gardenım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Report this wiki page